Bestel- en Verzend Informatie

BESTELLING PLAATSEN

In de categorie ‘Alle producten’ kun je de gehele collectie van PrettyChic.nl vinden. Om je gevonden product aan je shopping bag toe te voegen klik je op de button ‘add to chart’. Het product is nu toegevoegd aan je shopping bag. Je kunt uiteraard meerdere producten toevoegen aan je shopping bag.
Bent je uitgeshopt? Dan kun je rechts bovenaan op ‘check out’ klikken, er zal een pagina verschijnen met de door jouw gekozen producten.

Als je shopping bag naar wens is gevuld, klik dan op "proceed to checkout".
 
Heb je een account bij PrettyChic? Dan hoef je alleen je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen omdat je adresgegevens automatisch al zijn opgeslagen bij het maken van een account. Heb je geen account? Dat is niet erg. Je kunt namelijk ook als gast uit checken. Wanneer je op ''Volgende'' klikt verschijnt er automatisch een scherm waar je je adresgegevens in kunt vullen.  

Controleer uw bestelling en adresgegevens. Klik op "Volgende" (om te betalen via bankoverschrijving, iDEAL, PayPal of Creditcard) en uw bestelling is geplaatst.


VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen betaalt u €1,95 verzendkosten. Alle binnenlandse bestellingen worden via PostNL bezorgd. 

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Voor bestellingen in het buitenland geldt een andere verzendwijze. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te mailen naar: info@prettychic.nl.

LEVERTIJDEN

PrettyChic.nl probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. 

Indicatie verzendtijd binnenland

Afgegeven bij PostNL Bezorging op
 
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag (bij Postkantoor in winkel) Dinsdag

Online winkelen vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze website beschermd met de beste technieken en kiezen we ervoor alleen te werken met veilige betalingsmethodes.

PrettyChic biedt vier verschillende betaalmethoden namelijk; Ideal, PayPal, bankoverschrijving of via Creditcard.

  • iDeal: Via iDeal kun je direct online betalen via je eigen vertrouwde online bankomgeving. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: Rabobank, Postbank, ABN AMRO, Fortis, SNS Bank
  • Bankoverschrijving: Maak het bedrag van je bestelling over naar onze rekening (315714204 t.n.v. Ying Szu Li) en vermeld daarbij je bestellingsnummer (die je na het plaatsen van je bestelling hebt ontvangen in de bestellingsbevestigingsmail). Je kunt het bedrag overmaken via internetbankieren of een overschrijvingskaart. Houdt er rekening mee dat de betaling pas na een aantal dagen op onze rekening staat wanneer je via bank overschrijft. Je bestelling wordt bij bankoverschrijving slechts 7 dagen gereserveerd. Wordt er niet binnen deze 7 dagen betaald, dan zullen we je bestelling weer terug in ons assortiment zetten.  
          BELGIE (voor klanten uit België
          Rekeningnummer: 
 
315714204
          IBAN: 
 
NL86RABO0315714204 
         BIC:  
RABONL2U 
 
  • PayPal is een veilige en efficiënte manier van betalen. Je kan via je bankrekening (of Pay-Pal saldo) of met een creditcard uw product betalen door op de button Betalen te klikken.
  • Creditcard: Je kunt bij ons veilig betalen met uw creditcard. De creditcard betalingen gaan via Paypal. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. IndienPrettyChic.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. PrettyChic.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan PrettyChic.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail:. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan PrettyChic.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald. 

Retouradres:
PrettyChic.nl 
Meester Quantplein 6
1862 GB Bergen NH

About

PrettyChic.nl is dé perfecte webshop om jouw outfit compleet te maken. Onze huidige collectie bestaat uit oorbellen, armbanden, kettingen, tassen en Ciaté nagellak. Wij zoeken voortdurend voor jou naar nieuwe modeaccessoires. Dus houdt PrettyChic in de gaten voor de laatste fashion trends. A girl can never have too many jewelry & accessories.

twitter

  • Twitter feed loading
Follow us on twitter

facebook